GEMEENTEHUIS_Sint-Pieters-LeeuwSINT-PIETERS-LEEUW: – De gemeenteraad heeft in zitting van 30 juni 2016 principieel beslist om aan de verkaveling Populierenlaan, Edward de Baerdemaekerstraat en Groot-Bijgaardenstraat de straatnaam “Magnolialaan” en aan het plein de naam “Berkenplein” te geven.

Tevens besliste de gemeenteraad in diezelfde zitting om met ingang van 1 maart 2017 de straat “Puttenberg” in te korten tot het karterblok en de “Parijsstraat” te verlengen tot Rattendaal op grondgebied van 1602 Sint-Pieters-Leeuw. Op dit straattraject zijn er geen woningen gelegen.

Tenslotte heeft de gemeenteraad principieel beslist om de nieuwe straat de naam “Drie Fonteinenstraat” te geven op het grondgebied 1600 Sint-Pieters-Leeuw (ontwikkeling van bedrijventerrein op de grens van Drogenbos en Sint-Pieters-Leeuw).

Eventuele opmerkingen dienen vanaf heden, 8 augustus 2016, schriftelijk worden ingediend bij het gemeentebestuur binnen een termijn van 30 dagen.
Meer info: klik hier (pdf-doc)

%d bloggers liken dit: