2016-06-09-1000km-Belgie-Denemarken-fietsHALLE / SINT-PIETERS-LEEUW: – Ter sponsoring van het oncologisch dagziekenhuis van het AZ Sint-Maria Halle fietst Justine Hallaux (onco-diëtiste) uit Sint-Pieters- Leeuw samen met Aude Christiaens 1000km naar Denemarken.
Met het geld willen ze ook een praatcafé voor kankerpatiënten steunen in het Halse ziekenhuis.

Oncodiëtiste, Justine Hallaux : “Het ingezameld geld wordt integraal gebruikt om het comfort van chemopatiënten te verbeteren tijdens hun behandeling.”

2016-06-09-1000km-Belgie-DenemarkenMen kan ze steunen door een sponsorkaartje (€ 3) te kopen bij de diëtisten van het ziekenhuis in Halle (gelijkvloers wachtzaal 9) of een vrije gift te doen op rekeningnummer BE83 751208130415 met vermelding ‘sponsoring oncologisch dagziekenhuis.

Ze vertrekken nu zondag om 9 uur aan het ziekenhuis in Halle. Collega’s zullen hen vergezellen bij hun eerste kilometers. Voor het vertrek geven ze al een cheque af met het geld dat ze al ingezameld hebben.

%d bloggers liken dit: