2014-06-22-viswedstrijd-ruisbroekRUISBROEK: – De vissersclub De Gouden Brasem Sint-Pieters-Leeuw en haar nieuw bestuur hebben het genoegen om je de kans te geven je in te schrijven in hun club.

Marcel Galand, voorzitter: “Wij zijn een lokale en gemeentelijk erkende vissersclub sinds 2004 en Vanaf januari 2016 worden de vijvers Braillard te Ruisbroek beheerd door het onderdeel van de officiële federatie VBL (Verenigde Brabantse Lijnvissers).
We vissen opnieuw aan de rand van de prachtige visvijvers Braillard te Ruisbroek, een waar pareltje in de Zennevallei.

Voor de eerste maal sinds lange tijd hebben we de kans om 4 nieuwe leden te mogen verwelkomen in onze club (bij voorkeur Leeuwenaars, maar iedereen met een sportieve ingesteldheid is zeker meer dan welkom) door het creëren van 4 extra zitplaatsen aan de vijver, waardoor we nu over 24 plaatsen beschikken.
2016-01-10-viswedstrijdkalenderAls je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van onze club en wedstrijden mee te vissen in sportieve, vriendschappelijke en competitieve sfeer is dit je kans!
Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten, ten laatste op de algemene vergadering op 19 januari 2016 om 19u, in het cafetaria van de sporthal Braillard, wandelingstraat te Ruisbroek.
Voor meer informatie kan je terecht op het nummer 0475/67.52.60 of per mail: vcdg@proximus.be
Dit seizoen zal in het teken staan ten voordele van de activiteiten en initiatieven voor jeugdige vissers, alsook het respect voor de natuur en de omgeving
Iedereen is welkom!


2014-07-23-hengelkamp_09bJeugdinitiatie vissen – VC De Gouden Brasem tijdens de zomervakantie.
Van 18 juli tot en met 22 juli 2016 organiseert VC De Gouden Brasem naar jaarlijkse gewoonte een jeugdinitiatie vissen op de vijvers van A.J.Braillard te Ruisbroek.
Onze club zorgt voor voldoende begeleiders en initiators, de gemeente zorgt voor accomodatie en materiaal. Inschrijven kan via vcdg@proximus.be

%d bloggers liken dit: