bloedgevendoetlevenSINT-PIETERS-LEEUW / VLEZENBEEK: – De start van het nieuwe jaar gaat traditioneel gepaard met het maken van goede voornemens. Meer bewegen, een beetje op de lijn letten of stoppen met roken zijn ongetwijfeld de meest gemaakte. Maar er zijn ook heel wat mensen die bij de start van 2016 al meteen in actie schieten en bloed of bloedplaatjes komen geven aan het Rode Kruis Vlaanderen.

Jammer genoeg zijn er ook mensen die 2016 starten in het ziekenhuis én bloed nodig hebben. Na een ongeval, operatie of bevalling bijvoorbeeld. Daarom doet het Rode Kruis een warme oproep om bloed te geven.

  • vrijdag 8 januari 2016 van 18.00 tot 20.30 uur in de Merselborre, Schaliestraat 2 te Vlezenbeek
  • woensdag 27 januari 2016 van 18.00 tot 20.00 uur in het Parochiecentrum, Balléstraat 6 te Sint-Pieters-Leeuw
%d bloggers liken dit: