NEGENMANNEKE: – Woensdag 25/11/2015 vond in het dienstencentrum Negenhof in Sint Pieters Leeuw de finale plaats van het eerste biljarttornooi vrij spel.
2015-11-25-biljarttornooi-Negenhof_01
16 deelnemers van Het Paviljoentje Ruisbroek, Meander Zilverlinde Sint Pieters Leeuw en woonzorgcentrum Negenhof schreven zich in voor deelname aan dit tornooi,het tornooi stond open voor iedereen.
De voorbije weken werden verschillende wedstrijden gespeeld, hierbij waren fairplay en amusement telkens troef.
Op woensdag 25/11 bleven er nog vier finalisten over, voor de derde en vierde plaats ging de wedstrijd tussen Pierre Pen van Zilverlinde en Tonny Van Bellingen van het paviljoentje, in deze wedstrijd was het Tonny die het haalde van Pierre.
De finale was een spanend duel tussen Jan Saeger van het negenhof en Lomme Buys van Zilverlinde.
Deze spanende finale eindigde op een gelijkspel en moest beslist worden met verdeeld opvangstoot, of wat men in het voetbal penalty’s noemt.


De winnaar van de wisselbeker werd Lomme Buys voor Jan Saeger. De wisselbeker geschonken door OCMW voorzitter moet drie jaar na elkaar gewonnen worden, om eigendom te worden van de winnaar.
De eerste twee kregen ook een mand met streekproducten, de derde en vierde kregen een waardebon van de plaatselijke handelaars.
De organisatie woonzorgcentrum kon blij terugblikken op één eerste en geslaagd biljarttornooi.

%d bloggers liken dit: