2015-11-17-VOKA-awards-Frank-RoobaertSINT-PIETERS-LEEUW: – De ondernemersorganisatie Voka Halle-Vilvoorde heeft de Leeuwse architect Frank Roobaert van Helon Architecten uit Sint-Pieters-Leeuw als 1 van de 4 kandidaten genomineerd voor de award Netwerker van het Jaar.

Momenteel kan voor de kandidaten online gestemd worden via www.vokawards.be en dit tot einde november. Van de 4 kandidaten zullen er 2 naar de finale gaan op de Vokawards op 10 december, het grote eindejaarsevent van Voka voor de regio. Daar zal via live voting beslist worden wie de award mee naar huis mag nemen. Er worden die avond tevens awards uitgereikt voor HR-Manager van het jaar en voor Klimaatambassadeur van het jaar.

Helon Architecten ( www.helon-architecten.be) is een kantoor dat werd opgericht in 2009 en gevestigd is in het Bedrijvencentrum Zennevallei op de Bergensesteenweg. Zij hebben in Sint-Pieters-Leeuw onder andere ingestaan voor de projecten voor Selexion-Fabelec, Brouwerij Lindemans en Hotelhoeve Klein Nederlo. Het kantoor kende een gestage groei sinds de oprichting en telt ondertussen 6 personen.

%d bloggers liken dit: