SINT-PIETERS-LEEUW: – De fantastische liveband Radio Guga en stemmenimitator Guga Baul traden gisterenavond op in de loods in de Topstraat te Sint-Pieters-Leeuw ter gelegenheid van het “Jaarmarktconcert”.
2015-11-10-jaarmarktconcert_03
Trouw aan zijn talent kroop Guga in de huid van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Het concept dat Radio Guga neerzette hield dan ook het midden tussen een coverband en een tribute-band. Guga imiteerde Ozark Henry, Gorki, Novastar, Bart Peeters, Bob Marley, , Elvis Presley, Gerard Lenorman, Stromae, Raymond Van het Groenewoud ,Arno……. Radio Guga toverde ze allemaal moeiteloos op het podium.

Daarna palmde Axel Daeseleire het podium in en toonde zijn kunsten als DJ AX.
De avond kon niet meer stuk, de sfeer zat er bij de 450 aanwezigen goed in.

Deze diashow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: