2015-10-06-gesneden-brood-voor-cultuurliefhebbersSINT-PIETERS-LEEUW: – Cultuurcentrum Coloma maakt deze week op een ludieke manier reclame voor 2 aankomende optredens. Op de broodzakken van de lokale bakkers staan aankondigingen voor de optredens van 22 oktober 2015 met Willy Sommers en op 10 november 2015 Radio Guga en Axel Daeseleire.

– Wie het concert “Het Erfgoed van Willy Sommers 1971-1981” op donderdag 22 oktober in de Sint-Lutgardiskerk in Zuun wil bijwonen, moet snel zijn, want er zijn nog maar enkele tickets beschikbaar.
Prijs: 15 euro

Jaarmarktconcert ‘Radio Guga met Guga Baul’ en DJ AX – Axel Daeseleire
Radio Guga is de festivalband rond Guga Baul. Guga is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog
andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische liveband trekt Guga nu volledig de muzikale kaart. Hij kruipt in de huid van de meest uiteenlopende binnen- en
buitenlandse muzikale grootheden. Het publiek krijgt in één set o.a. Ozark Henry, Raymond Van het Groenewoud, Elvis Presley, Editors, Yevgueni, Bart Peeters, … te horen.
Radio Guga, Music Maestro !

Axel Daeseleire, alias DJ AX, is niet alleen een erg bezield acteur, ook op muzikaal vlak ontplooit hij zich de laatste jaren steeds meer als graag geziene DJ.
Prijs: 10 euro

Organisatie: PEVA vzw Cultuurcentrum Coloma – 02 371 22 62 – cultuur@sint-pieters-leeuw.be. Tickets kunnen online aangekocht worden via www.colomaspl.be of aan de balie van de Bibliotheek en kasteel Coloma

Voor deze evenementen kan je gebruik maken van het ‘Klapkes-abonnement‘.
Koop je bij CC Coloma een abonnement van minstens drie voorstellingen uit het aanbod , dan kan je na de voorstelling met een glaasje in de hand een klapke doen met je favoriete artiest.

%d bloggers liken dit: