2015-10-02-affiche_3jaarleeuwkeSINT-PIETERS-LEEUW: – Café ’t Leeuwke aan de Rink viert dit weekend zijn 3de verjaardag met heel wat activiteiten.

Op vrijdag 2 oktober 2015 is iedereen welkom om zijn/haar muzikale talenten te laten zien/horen! Er staan enkele rasmusici klaar om elke gewenste song te begeleiden!!
Jupiler promo team aanwezig.

Zaterdag 3 oktober 2015 is iedereen die al (een beetje) uitgeslapen is welkom om mee op bezoek te gaan in de kersverse leeuwse brouwerij Belgoo Beer. Sommigen gaan met de fiets, sommigen met de bus,… Meer info over prijs bezoek en degustatie aan de bar.
Vanaf 17u begint Ronald aan zijn wereldvermaarde paella. Én hij brengt een vat Ronaldus mee. Gratis en voor niks! (Paella €6 in voorverkoop aan de toog, €8 euro de dag zelf)
’s Avonds mogen de danstalenten komen bovendrijven, beats worden geserveerd door Star Bar dj’s! Wij zorgen voor wat gratis vloeibare vitamientjes. Graag gedaan.

Zondag 4 oktober 2015 serveren we ook een heerlijke hap, nl broodje Kim kebab (lamsbroodje met zelfgemaakte sausjes door chef Kim. €5 in vvk, €6 de dag zelf. Info aan de bar). De muziek wordt die dag zorgvuldig uitgekozen door Jack & Bernie.

%d bloggers liken dit: