2015-09-10-spelletjes-bib-leeuwSINT-PIETERS-LEEUW: – Op woensdag 16 september 2015 om 14 uur opent de hoofdbibliotheek van Sint-Pieters-leeuw een eigen speel- en taal-o-theek.
Om deze opening feestelijk in te zetten organiseert de bibliotheek in samenwerking met de dienst Integratie/Taalstimulering en Jeugd een spelletjesnamiddag voor kinderen van 5 tot 12 jaar.
Daarnaast nodigt de bib en de gemeente iedereen graag uit om het spelletjesaanbod te ontdekken en kennis te maken met de werking van de speel-o-theek.

Heb je altijd graag gezelschapsspelletjes gespeeld? Ben je benieuwd naar spelletjes die je nog niet kent? Wil je op een leuke manier het Nederlands ontdekken? Of wil je de klas uitdagen met een spannende quiz?

De spelletjes staan ter beschikking in de hoofdbibliotheek, maar kunnen ook aangevraagd worden in de filialen. Alle spelletjes worden gratis uitgeleend.
De speel-o-theek richt zich vooral op kinderen tot 12 jaar, maar ook jongeren en volwassenen kunnen hun gading vinden in het aanbod.

bibliotheek_SINT-PIETERS-LEEUWSpeel je zelf ook graag een spelletje mee?
Inschrijven doe je in de bibliotheek, tel 02 371 22 64 of mail bibliotheek@sint-pieters-leeuw.be
Wat? Opening speel- en taal-o-theek met spelletjesnamiddag
Waar? Bibliotheek Sint-Pieters-Leeuw, Rink 2, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Wanneer? Woensdag 16 september 2015 van 14 tot 16 uur.

Gezocht: nog meer gezelschapsspellen
Gezelschapspellen die nog in goede staat zijn, maar waarmee je niet meer speelt, mag je altijd afgeven in de bibliotheek. Zij krijgen een mooie plaats in onze speel- en taal-o-theek!

%d bloggers liken dit: