2015-09-04-blueground_logoVLEZENBEEK: — Vanaf vandaag heet Etugest Accountancy aan de Pedestraat 91 te Vlezenbeek “BlueGround”.

Sowieso blijft BlueGround een betrokken partner, die meedenkt met zijn klanten om verder te gaan dan de verwachtingen. De naamswijziging kadert helemaal in de groeistrategie die BlueGround uitstippelt: een uitbreiding van het dienstenaanbod en het kantorennet.
Met zeven kantoren in en rond Brussel, oa in Vlezenbeek, begeleidt BlueGround KMO’s op boekhoudkundig, vennootschaprechtelijk en fiscaal vlak. BlueGround steunt op 45 jaar ervaring en kent de noodzaak van ‘toegankelijk’ advies. De strategie die BlueGround met de naamsverandering wil uitzetten in de toekomst, richt zich hoofdzakelijk op het verbreden van de services op gebied van ondernemingen: het opstarten van een activiteit of een vennootschap, groei en investeringen, vereffeningen, splitsingen, overnames en het begeleiden van aandeelhouders.
De nieuwe naam BlueGround verwijst naar de ertslaag waarin men diamanten delft. Gedelegeerd Bestuurder Carine Van Roy verklaart: “Het ontdekken van échte diamanten laten we over aan een andere sector, maar de symboliek is treffend. BlueGround graaft immers voortdurend in de cijfers van zijn klanten, op zoek naar concrete optimalisatiemogelijkheden. Wanneer ons advies leidt tot kostenbesparingen of een verhoging van het rendement bij klanten, schenkt ons dat veel voldoening.”
Met ongeveer 50 medewerkers wil BlueGround ( www.blueground.be) het boekhoudkundige fundament zijn, dat bedrijven toelaat om ongestoord hun focus op hun business te houden.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: