Agenda_ZuunZUUN: – vzw Liever Thuis LM en het RDC van de Liberale Mutualiteit van Brabant organiseren op donderdag 10 september 2015 van 14:00 tot 16:00 een lezing over “Voorafgaande zorgplanning”

Voorafgaande zorgplanning biedt de mogelijkheid om je familie en zorgverleners duidelijk te maken welke zorgen je wenst wanneer je zelf niet meer in staat bent beslissingen te nemen. In een communicatieproces met je familie of naasten en een arts worden je waarden, wensen en voorkeuren over toekomstige zorg besproken.
Misschien heb je er zelf al eens over nagedacht: Hoe wil je verzorgd worden wanneer je ernstig ziek wordt of betrokken raakt in een zwaar ongeval? Er stelt zich geen probleem wanneer je zelf duidelijk kan maken wat je wel en niet wilt, maar hoe wil je verzorgd worden als er iets gebeurt waardoor je niet meer in de mogelijkheid bent om je eigen wil te uiten? Wil je bijvoorbeeld nog gereanimeerd en kunstmatig gevoed worden? En wat indien je in een toestand van onomkeerbare coma terechtkomt?

Prijs: gratis
ontact: thuiszorg@mut403.be – 02/356 85 88
Waar: Café ‘De Grove’, Jan Vanderstraetenstraat 157

%d bloggers liken dit: