2015-09-04-affiche-ezelsoorSINT-PIETERS-LEEUW: – De jeugddienst, bibliotheek, integratie- en cultuurdienst van Sint-Pieters-Leeuw organiseren op vrijdag 4 september 2015 van 15.30 tot 19.30 uur een nieuwe editie van “Ezelsoor”, de gratis boekenkaftdag.

Kom gratis je boeken kaften
Voor gezinnen met kinderen vanaf het eerste leerjaar.
Aan de ingang ontvangt elk kind een reuzenetiket. In ruil voor een ingevuld etiket ontvangt elk kind vijf vellen kaftpapier, één blanco vel kaftpapier en twaalf etiketten. Hiermee kan je tot 12 normale schriften/boeken kaften.
We stellen gratis vellen kaftpapier en etiketten beschikbaar tot uitputting voorraad.

Helpende handen beschikbaar
Kan je nog niet goed kaften? Dan zetten vrijwilligers je graag op weg om je boeken en schriften van kaftpapier te voorzien. Het is wel de bedoeling dat iedereen zelf kaft. Scharen en plakband zijn beschikbaar.

2013-09-04-ezelsoor_sint-pieters-leeuwIllustratoren maken jouw gekafte boek uniek
Illustratoren voorzien jouw blanco gekaft boek of schrift van een fijne tekening, zo wordt jouw boek of schrift uniek!

Creatieve workshops
Creatievelingen kunnen hier hun hart ophalen: een draagtas pimpen, je eigen gekaft schrift en/of etiket versieren, …

Waar?
Zonnig Leven, Jan Vanderstraetenstraat 198 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw (Zuun)

%d bloggers liken dit: