2008-09-18-gemachtigde-opzichter-actie-70SINT-PIETERS-LEEUW: – ’t Is weer voorbij, die mooie zomer en meteen ook de zomervakantie. Het vervolg kennen we natuurlijk. Onze toekomst trekt opnieuw massaal richting klaslokaal, de ochtendspits zowel thuis als op de baan is weer dagelijkse kost en spijtig genoeg zijn ongevallen met schoolgaande kinderen al even voorspelbaar. Nochtans kunnen, nee moeten we er samen voor zorgen dat alles veilig en vlot verloopt.

Maak gebruik van De Leeuwse schoolbereikbaarheidskaarten:
De gemeente Sint-Pieters-Leeuw publiceerde de voorbije jaren 9 handige schoolbereikbaarheidskaarten. Deze kaarten geven een duidelijk, overzichtelijk plan dat de veiligste schoolroutes aangeeft naar de verschillende Leeuwse scholen.

2014-08-27-schoolbereikbaarheidskaartZoek op de schoolbereikbaarheidskaart uit hoe jij de school veilig kan bereiken. Vergeet ook niet de tips voor de verschillende verkeersdeelnemers eens door te nemen. Ook de knelpunten op de schoolroutes en in de schoolomgeving worden in kaart gebracht, alsook alle wegen die al dan niet geschikt zijn om veilig naar school te fietsen of te voet te gaan. Al deze knelpunten en fiets- en voetgangersroutes worden samengebracht op een plattegrond om uiteindelijk tot de veiligste schoolroutes te komen.
Schoolbereikbaarheidskaart basisschool Ave Maria
Schoolbereikbaarheidskaart basisschool De Groene Parel
Schoolbereikbaarheidskaart basisschool Den Top
Schoolbereikbaarheidskaart basisschool Don Bosco
Schoolbereikbaarheidskaart basisschool Jan Ruusbroec
Schoolbereikbaarheidskaart basisschool ’t Populiertje
Schoolbereikbaarheidskaart basisschool Sint-Lutgardis
Schoolbereikbaarheidskaart basisschool Sint-Stevens
Schoolbereikbaarheidskaart basisschool Wegwijzer

%d bloggers liken dit: