SINT-PIETERS-LEEUW: – Vorig jaar op 5 mei 2014 is Jeldert Depeyper overleden in een auto ongeval.
Dit jaar op 9 mei 2015 organiseerden een aantal familieleden en goede vrienden een voetbaltornooi ter ere van hem op de voetbalterreinen van KV Brucom onder de naam ‘De Jelle Cup 5-5’.
Vanavond Schonken de ouders van Jelle en zus Frauke de opbrengst van de dag, 1500€  aan Rode Kruis afdeling Sint-Pieters-Leeuw.

2015-06-19-cheque-Jelle-Cup_voor_Rode-Kruis_Sint-Pieters-Leeuw
Frauke Depeyper: “Het is de bedoeling dat we dit jaarlijks zouden organiseren om mijn broer Jelle te gedenken. De winst schenken we graag aan een goed doel en we geven samen met Café ’t Leeuwke een gratis vat voor de winnaars van het tornooi. Dit jaar was de winnende ploeg, ‘FC Buckie’. de opbrengst van de dag, een bedrag van 1500€ schenken we vanavond aan het Rode Kruis Sint-Pieters-Leeuw.

Voorzitter Rode Kruis Leeuw, Luc Detobel: “We zijn de mensen heel dankbaar voor deze mooie cheque. We gaan het geld goed kunnen gebruiken want we hebben net nieuwe lokalen voor ons materiaal en deze moeten nog geïsoleerd en geverfd worden om in optimale omstandigheden te kunnen werken met ons medisch materiaal. Dus het geld komt goed van pas. Een dikke dankjewel!

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder