2015-04-22-PC_un-forget_07SINT-PIETERS-LEEUW: – De tentoonstelling (Un)forget in en rond het kasteel Coloma in Sint-Pieters-Leeuw heeft al zo’n 1500 bezoekers gelokt. Dit weekend sluit de tentoonstelling met een optreden van de Pajotse groep KOKhER.

Twaalf kunstenaars die actief zijn in zeer uiteenlopende artistieke disciplines verwoorden in (Un)forget de pijn en de rauwheid van een oorlog. Zondag 24/5 valt het doek over de tentoonstelling met een optreden (15u) in het Colomapark van KOKhER. Deze Pajotse groep ver-kokher-t zondag vanaf 15u kleine liedjes uit een grote oorlog.
Curator Wim Adriaenssens blikt in ieder geval tevreden terug. De kans bestaat trouwens dat de tentoonstelling in de toekomst ook nog verhuist naar andere locaties.
Aan de tentoonstelling werkten volgende kunstenaars mee: Rita De Boeck (schilderijen), An Adriaenssens (schilderijen), Gisela Grade (textiel), Hilde Leroy (beeldhouwwerken en installaties), Jeanine Billens (textiel), Nancy Vanwichelen, Inge Casteleyn (installaties), Lut Moerenhout (fotografie), Wim Adriaenssens (schilderijen), Rik Du Rang (textiel) en Amber Cavens (installatie). Geert Vanhassel maakte bij alle kunstwerken poëzie. Deze werden ook samen gebracht in een nieuwe bundel.

%d bloggers liken dit: