2014-01-22-samensterker_logoSINT-PIETERS-LEEUW: – De coöperatieve ‘Samen Sterker’ organiseert een groepsaankoop voor gas en elektriciteit. Iedereen kan zich tot en met dinsdag 12 mei 2015 gratis en vrijblijvend inschrijven.

De groepsaankoop van vorig jaar was een groot succes”, vertelt initiatiefnemer Kurt Annendijck van sp.a Sint-Pieters-Leeuw. “In Sint-Pieters-Leeuw waren er meer dan 100 gezinnen die deelnamen. De deelnemers bespaarden gemiddeld 210 euro per jaar op hun energiefactuur. Reden genoeg om onze actie te herhalen.
Het concept is simpel: je schrijft je in voor een groepsaankoop van elektriciteit en/of gas, wij organiseren een veiling op 13 mei. Een paar weken later ontvang je een e-mail of brief met de prijs die we verkregen hebben. Het is pas op dat moment dat je moet beslissen of je de overstap doet of niet. Er is dus geen enkele verplichting aan verbonden
.”

Wie geïnteresseerd is terecht op www.samensterker.be of contact opnemen met Kurt Annendijck op 0479/56.47.98.

%d bloggers liken dit: