BKO_SPL_logoSINT-PIETERS-LEEUW: – In een gemeenschappelijke mededeling protesteren de vakbonden ACV en ACOD dat de gemeente Sint-Pieters-Leeuw nu ook de buitenschoolse kinderopvang wil gaan uitbesteden.
Beide vakbonden kondigen een protestactie aan als het schepencollege hierover volgende maandag een princiepsbeslissing neemt. Op woensdag 29 april 2015 organiseren ze een algemene personeelsvergadering waarop ze hun verdere strategie zullen bepalen.

Schepen van Kinderopvang Bart Keymolen reageert: “We vangen dagelijks meer dan 800 kinderen op met ons BKO team. We zullen dit, hoe dan ook, zelf blijven organiseren en aanbieden aan onze jonge gezinnen.
We hebben een aanbod gekregen om onze dienst te versterken en zelfs uit te breiden.
Deze piste wordt met college onderzocht
.”

%d bloggers liken dit: