2015-04-05-voorstelling-film-blinkeVLEZENBEEK: – Op zondag 12 april 2015 om 15.00 uur kan je in CC De Merselborre gaan kijken naar de Jeugdfilm “Blinker en de bakfietsbioscoop”
Blinker en de Bakfietsbioscoop: Samen met zijn vrienden Jonas en Mats en zijn onafscheidelijke hond Sadee, geniet Blinker van een zalige vakantie. Tijdens één van hun zwempartijtjes geraakt Blinker verstrikt in een ketting. Bij zijn pogingen om zich te bevrijden, meent hij op de bodem een doodshoofd te zien. Maar niemand gelooft hem. Maar Blinker weet wat hij gezien heeft en een speurtocht naar het ‘lijk’ begint.
Belgische familiefilm uit 1999 gebaseerd op het boek van Marc De Bel.

Inkom 3 euro
Organisatie: PEVA vzw Cultuurcentrum Coloma – 02 371 22 62 – cultuur@sint-pieters-leeuw.be. Tickets kunnen online aangekocht worden via www.colomaspl.be of aan de balie van de Bibliotheek en kasteel Coloma

%d bloggers liken dit: