SINT-PIETERS-LEEUW: – Woensdag 11 februari was Monseigneur Léonard te gast in Coloma voor een lezing over de Christelijke waarden in de Westerse samenleving,een organisatie van CC Coloma en KWB Rink opgeluisterd door accordeonist Rudi Tastenoe.
2015-02-11-bezoek-Leonard (07)
Hubert Avaux: “Op een zeer gedreven,maar filosofisch zeer goed onderbouwde lezing ,bracht onze aartsbisschop een duidelijke beeld waar het evangelie een inspiratiebron kan zijn om een samenleving met echte christelijke waarden uit te bouwen.
Hij verraste 100 aanwezigen met zijn scherpe analyse van de huidige samenleving maar nog meer door zijn grote openheid om de gestelde vragen te beantwoorden.
Men kon kennismaken met een eenvoudige aartsbisschop die met een glaasje na de conferentie nog lang bleef napraten. Wij danken van ganser harte de sponsors :Groendecor,Brouwerij Lindemans, Drankenhandel Schoentjes, Gust Crabbe  voor het biologisch fruitsap en Karin Plees voor 
de lekkere fruitmand.  ”

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: