2015-02-15-affiche-familievoorstellingenVLEZENBEEK: – Op zondag 15 februari 2015 kan je om 15.30 uur in CC de Merselborre gaan kijken naar de familievoorstelling (voor 6- tot 12-jarigen): “Kom mee, Leon!”

Kom mee, Leon! is een woordeloze danstheatervoorstelling op en rond een Italiaanse driewieler.
Ciska en Lies trekken de wijde wereld in. Op weg naar het grote avontuur zijn ze van de baan gesukkeld. Hun eigenwijze wagentje Leon opent zijn deuren. Iedereen mag binnengluren, ontdekken en dromen. Meegenomen in de wereld van twee vrouwen die elkaar niet kunnen missen.
Leon zorgt voor verrassing en verrukking. De wagen is meer dan wat hij lijkt. Luiken klappen open, en geven zo een blik op een huiselijk tafereel. Want Leon is niet enkel een wagentje, maar bovenal een thuis. De muzikale thuis van twee vrouwen.
Aan het eind van de voorstelling mogen de kleuters ook zelf op verkenning, in en rond de Piaggio.

Prijs€ 6 VVK – € 8 kassa – Jeugdverenigingen en -bewegingen die in groepsverband komen en minstens met 10 kinderen zijn kunnen tickets kopen aan € 4
Locatie: De Merselborre – Schaliestraat 2 te Vlezenbeek

Organisatie: PEVA vzw Cultuurcentrum Coloma – 02 371 22 62 – cultuur@sint-pieters-leeuw.be. Tickets kunnen on-line aangekocht worden via www.colomaspl.be of aan de balie van de Bibliotheek en kasteel Coloma

%d bloggers liken dit: