2015-02-06-affiche-concertZUUN: – vrijdag 6 februari 2015 om 20u30 Klassiek concert in de Sint-Lutgardiskerk door de Belgische Kamerfilharmonie.

De Belgische Kamerfilharmonie, een 35-koppig orkest o.l.v. Benjamin Haemhouts met Nathalie Lefèvre, woonachtig in onze gemeente, op klarinet brengt werken van B. Britten, W.A. Mozart en F. Schubert. Na het concert is de bar in de parochiezaal open voor een drankje en een hapje.

Nathalie Lefèvre uit Sint-Pieters-Leeuw (°1970 België) behaalde op 21-jarige leeftijd het Hoger Diploma met grote onderscheiding en felicitaties van de jury aan het Conservatorium van Mons. Datzelfde jaar behaalde ze ook de Eerste Prijs voor kamermuziek. Later perfectioneerde ze zich bij professoren als G. Deplus, A. Pay, W. Boeykens, P. Honingh en A. Damiens. Nathalie Lefèvre werd laureate van verschillende wedstrijden waaronder het Concours International du Lyceum de Suisse. Zij speelde als eerste solist klarinet bij de ‘Beethoven Academie’. Gelijktijdig gaf ze talrijke recitals in Zwitserland, Canada en België. In de klas kamermuziek aan het Conservatorium van Luik behaalde ze in 1997 het Hoger Diploma met onderscheiding. Nathalie Lefèvre is nu leraar aan de Muziekacademie van Moeskroen en het Conservatoire Royal van Brussel, en speelt regelmatig als gastmuzikant in het orkest van de Vlaamse Opera. Nathalie Lefèvre wijdt zich hoofdzakelijk aan het Ensemble Oxalys.

Prijs: € 20 VVK – € 22 kassa
Locatie: Sint-Lutgardiskerk Zuun -A. Quintusstraat 15 te Sint-Pieters-Leeuw

Organisatie: PEVA vzw Cultuurcentrum Coloma – 02 371 22 62 – cultuur@sint-pieters-leeuw.be. Tickets kunnen on-line aangekocht worden via www.colomaspl.be of aan de balie van de Bibliotheek en kasteel Coloma

%d bloggers liken dit: