2014-11-16-flyer-leeuw-artSINT-PIETERS-LEEUW: – Volmaakt zijn is een hersenschim, een droombeeld , een utopie. Maar “Onze onvolmaaktheden maken ons mens” of toch bijna. Dit is het thema van de tentoonstelling van “LeeuwArt” in het CC Coloma dit najaar.

Een gewilde irrationele benadering. Zoeken naar de verklaring , zonder zich te baseren op een logische redenering of een wetenschappelijk gezichtspunt. Hebben wij de ervaring en eventueel het talent om deze uitdaging aan te gaan, zonder onze emoties daaromtrent te kanaliseren of in de hand te houden? Mogen wij daaraan twijfelen en hoe kunnen wij daarmee omgaan. Dit alles in het perspectief van onze tentoonstelling, steunend op instinkt, aanvoelen, vertrouwen, durf, zekere  emotionele beschikbaarheid en zich baserend op zintuigelijke waarneming. Kijken wij daar naar uit?

Stellen tentoon: Tom Feyen – Betty D’Herde – Janot Michiels – Marc Goossens – Maarten Defossez – Rita Cornelis – Cine Touchant – Hilde Van Impe – Peter Troucheau – Bernadette Vansant – Luc Van Ruysevelt

De tentoonstelling is te bezichtigen op zaterdagen 8 en 15 november en zondagen 9 en 16 november 2014 van 14:00 uur tot 18:00 uur, alsook op dinsdag 11 november (jaarmarkt) van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Kasteel Coloma – Jozef Depauwstraat 25 te Sint-Pieters-Leeuw

%d bloggers liken dit: