RUISBROEK: – Het Groot Ruisbroeks Kermisbal’ lokte zaterdag heel wat volk naar zaal Concordia in Ruisbroek.
2014-10-04-ruisbroeks-kermisbal_10
Er waren gedurende heel de namiddag doorlopende optredens van Benny Michiels, Bart, Luc Jones, De Kozzes, Hanny D, Juul Kabas en Sabine. De organisators Bart Anneessens Cops en Willy De Lantsheer waren dan ook aangenaam verrast door de immense opkomst.
Op 25 oktober 2014 organiseren ze met hun vereniging ‘GrootLeeuwSwingt’ ook nog de 2e editie van het Groot Leeuws Festival. Dit gratis festival zal een festival worden voor zowel jong en oud met optredens van de Vlaamse nummer 1 Lindsay, als ook Lasgo voor de jeugdElke Taelman, Rudy Meyns, Benny Michiels, Luc Jones, Gwendolina en orkest Octopus.

Deze diashow vereist JavaScript.


Voorzitter Bart Anneessens Cops is dan ook duidelijk: ‘Ons Kermisbal was al een mooi succes, eentje dat we nog gaan vergroten op 25 oktober! We gaan GrootLeeuw terug sociaal op de kaart zetten, door meteen het grootste eendags festival te organiseren van de gemeente! Verscheidene tv-kanalen zullen ons festival dan ook uitzenden en dat is enkel maar positief voor GrootLeeuw. Laatste kaarten zijn nog gratis verkrijgbaar te café Ons Huis! We gaan er een “feestival” van maken!’

%d bloggers liken dit: