2014-10-04-affiche_Ruisbroek-looptRUISBROEK: – Tijdens de jaarmarkt Ruisbroek, op zaterdag 4 oktober 2014, organiseert ‘Ruisbroek Loopt!’ in samenwerking met de Ruisbroekse Handelsvereniging “Ruisbroek Leeft” de eerste jogging in Ruisbroek!

De Kids Run, een parcours van 1,2 km, vertrekt om 10.30 uur. De 5 km van Ruisbroek (volwassenen) zal zijn start kennen om 11.30 uur. Beide vertrekken aan de tent van Ruisbroek Leeft, die zal geplaatst zijn op het Kerkplein.

Inschrijving/aanmelding zal mogelijk zijn vanaf 9 uur aan de tent.
U kan zich ook op voorhand inschrijven bij “bloemist Marc” op het Kerkplein.
Deelname volwassenen: 5 euro voorverkoop/7 euro aan de kassa
Deelname kinderen: 2 euro voorverkoop/3 euro aan de kassa.
Voor meer info, surf naar www.ruisbroekloopt.be.

1 comment

  1. Prachtig initiatief maar zeker niet de eerste jogging in Ruisbroek. Ik heb er in het verleden verschillende gelopen. Met de herontdekte groene long van Ruisbroek kan er zeker voor een groen parcours gekozen worden. Veel succes.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: