2014-06-13-station-Ruisbroek_NMBS_sporen_02RUISBROEK: – Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet, voert binnenkort nachtwerken uit op de spoorlijnen 96 (Brussel-Zuid – Quevy) en 106 (Lembeek – Clabecq) tussen de stopplaats Ruisbroek en de rue de Bruxelles in Tubeke. Het gaat hier om snoeiwerken aan de spoorwegbermen die worden uitgevoerd met een spoorkraan waaraan een mechanische maaier is bevestigd. Deze werken zijn noodzakelijk om de veiligheid te garanderen. Zo voorkomen we dat er bomen op de sporen vallen en verzekeren we de zichtbaarheid van de seinen en van naderende treinen.

Er zal gewerkt worden tijdens de nachten van donderdag 31 juli tot en met zondag 3 augustus en tijdens de nacht van zaterdag 16 augustus, telkens van 22.00 tot 6.00 uur. Het gaat om een mobiele werf die zich verplaatst. Dit betekent dat er niet elke nacht op dezelfde plaats wordt gewerkt.

We zijn ons bewust van de hinder die deze werken kunnen veroorzaken. Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met de cel Info Buurtbewoners op het groene nummer 0800 55 000 (elke dag van 7.00 tot 22.00 uur) of per mail op info.projecten@infrabel.be.

%d bloggers liken dit: