2014-06-29-affiche-flanders-cup-alonsius-sportHUIZINGEN: – Met bijzonder veel fierheid mag Olympic Essenbeek Halle (O.E.H.) jullie aankondigen dat hun club voor het eerst in haar 76-jarige geschiedenis een Flanders Cup zal organiseren!
Na 8 edities van de Internationale Allonsius Sport B-Meeting zal de 1e Internationale Allonsius Sport Flanders Cup plaats vinden op zondag 29 juni 2014 vanaf 13u45.

Op de bijzonder mooi gelegen tartan-atletiekpiste in het Provinciedomein van Huizingen, die 8 banen in rechte lijn en 6 banen rond telt, zal alles in gereedheid gebracht worden om de allerbeste prestaties mogelijk te maken. Als jongste telg in het Flanders Cup circuit zal OEH er alles aan doen om een mooi deelnemersveld aan te bieden met een aantal Belgische toppers omringd door verschillende buitenlandse atleten.

Ook de toeschouwers zullen aan hun trekken komen, zodat zij een zeer aangename namiddag zullen kunnen beleven aan de piste van het groene Provinciedomein van Huizingen (Alsembergsesteenweg 856).

Het programma kan je raadplagen via volgende link:
http://oeh.be/sites/default/files/2014_FC_OEH_Programma_NL.pdf

%d bloggers liken dit: