2014-06-06-Rozentuin_Coloma_Sint-Pieters-Leeuw_05SINT-PIETERS-LEEUW: – De 14de “Rozendagen van Coloma” hebben dit jaar plaats van 28 tot 30 juni 2014. Het thema van de rozendagen in het kasteel en domein van Coloma in Sint-Pieters-Leeuw is “Rozen op het terras”.

Een must voor wie houdt van rozen en/of graag op een beperkte ruimte een fijn zuurstofplekje wil creëren. De bijhorende tentoonstelling wil bezoekers inspireren tot groenvoorzieningen in de kleine ruimte.

Ook op je terras of in je tuin kan je namelijk je zuurstofplekje maken. Je hoeft geen grote buitenruimte te hebben om een plek te creëren waar je als mens ten volle van kan genieten. Een plek waar tegelijk de natuur enorm veel aan heeft. Met een beetje groen bouw je bijvoorbeeld kostbare groene bruggen voor de bijen.

De bezoeker van de Rozendagen van Coloma kan kennismaken met originele combinaties van terras- en tuinmeubelen, versierd met inlands en exotisch fruit, groenten, kruiden en uiteraard rozen. De koningin der bloemen vormt de rode draad in de gepresenteerde creaties en schittert in een trendy tuinarchitectuur. Onze hedendaagse tuinen worden almaar kleiner maar daarom niet minder gezellig. In deze veertiende editie van de Rozendagen kan iedereen inspiratie opdoen over zijn ideale tuin en welke rozen erin de finishing touch vormen.

2009-06-28-rozentuin-coloma-2009-1Een fijne en praktische tentoonstelling in het kasteel van Coloma. Uiteraard raden we je aan om een bezoek aan de tentoonstelling te combineren met een bezoek aan de unieke rozentuin in het park van Coloma.

De tentoonstelling kan je bezoeken op zaterdag 28, zondag 29 juni en maandag 30 juni telkens van 10u tot 18u
Colomakasteel, Joseph Depauwstraat 25 te Sint-Pieters-Leeuw.
I.s.m. het Agentschap voor Natuur en Bos Vlaams-Brabant.
Vrije toegang.

%d bloggers liken dit: