VLEZENBEEK: – Sinds 2 juni 2014 sloot het ontmoetingscentrum Merselborre in Vlezenbeek de deuren. De geplande aanpassingswerken gingen reeds van start.
2014-06-04-merselborre
Voorlopig worden er vooral afbraakwerken verricht en dit ter voorbereidingen van de grote werken die op til staan.
2014-06-13-werken-merselborre_03 2014-06-13-werken-merselborre_01
Lucien Wauters, schepen voor Gemeentelijke gebouwen: ‘Gedurende de zomerperiode, een periode waarin het centrum het minst bezet is, zal men werk maken van een nieuwe epoxyvloer en een volledig nieuwe klank- en lichtinstallatie.
Er wordt een nieuwe tribune geplaatst waardoor het zitcomfort wordt vergroot en er komen eveneens nieuwe podiumdoeken. De nieuwe tribune zorgt voor een stijging van de zitplaatsen.
De vestiaire verhuist naar de inkom en de oude vestiaire maakt plaats voor de uitbreiding van de keuken van de cafetaria. Vanaf september zal men in de cafetaria van het ontmoetingscentrum kleine snacks kunnen nuttigen.
Een feestelijk openingsweekend staat gepland begin september 2014. We kunnen alvast uitkijken naar een comedy-avond, een optreden van De Grietjes en een tentoonstelling met kunstwerken van Henri Vlezenbeek
.’

%d bloggers liken dit: