2014-05-24-flyer_blokjesbouwdagVLEZENBEEK: – Op zaterdag 24 mei 2014 van 13u00 tot 18u00 organiseert KWB Vlezenbeek een “Lego bouwdag” in de parochiezaal van Vlezenbeek, Dorp 48.

Tegenwoordig kent iedereen LEGO en iedereen heeft er al eens mee gespeeld. Niks nieuws onder de zon dus, maar KWB gaat een stapje verder.

De kleurrijke blokjes lenen zich uitstekend voor een leuke gezinsactiviteit. Met LEGO kan je prima op jezelf spelen, maar veel leuker is het om dit tezamen te doen. Daarom organiseren wij als KWB een gezinsactiviteit waar jong en oud plezier aan kan beleven.
Genoeg blokjes? We beschikken over zo’n 20.000 Lego blokjes (de inhoud van een monovolume wagen!), in alle vormen en kleuren waarmee jong en oud kan komen spelen
Krijg jij ook de kriebels bij het zien van een berg Lego blokjes? Goed zo. Wij verwachten je en leggen alvast een paar (ook Vlezenbeekse) te bouwen figuren klaar.
DEELNAME IS VOLLEDIG GRATIS, let wel: Alle kinderen zijn welkom maar moeten vergezeld zijn door een begeleider (ouder, grootouder,…)
Aan het bouwen is geen wedstrijd verbonden. Belangrijk is dat de fantasie van de kinderen gestimuleerd wordt en dat ze gewoon plezier beleven.
Voor een tussendoortje of om even uit te rusten kan je terecht in ons KWB-café, waar we aan kleine prijsjes een drankje en versnapering aanbieden.
Om een idee te hebben van het aantal bouwers, graag je inschrijven tegen uiterlijk 21 mei 2014 bij:
Filip De bakker – 0496/238351 – Info.kwbvlezenbeek@gmail.com

%d bloggers liken dit: