2014-03-08-kaasfestijnZUUN:- Op zaterdag 8 maart en op zondag 9 maart 2014 kan je komen genieten van een heerlijke kaasschotel tijdens het Kaasweekend van de Harmonie Ste-Lutgardis Zuun.

De muzikanten , bestuursleden en medewerkers zorgen er voor dat je op zaterdag (17.00 – 21.00 uur) en zondag (van 17.00 tot 20.00 uur) kan je naast een kaasschotel ook geniten van een lekkere boterham met plattekaas en /of hesp. natuurlijk past er bij deze schotels een lekkere wijn of een goed biertje;
De opbrengsten van dit festijn zal de harmonie integraal besteden aan de aankoop van nieuwe instrumenten. Ons harmonie orkest streeft er naar om telkens met de beste instrumenten te spelen zodat we ook mooie muziek kunnen brengen.

Dit hele kaasweekend vindt plaats in het centrum Sint-Lutgardis in de Arthur Quintusstraat te Sint-Pieters-leeuw; meer info kan je steeds verkrijgen op ons secretariaat: 0494/13 41 19

%d bloggers liken dit: