2013-11-18-affiche-durf_vergelijken_2013SINT-PIETERS-LEEUW: – Weet je wat je betaalt voor je televisieabonnement, je gsm, vaste telefoon en internetverbinding? Vergelijken kan je veel besparen!
De gemeente Sint-Pieters-Leeuw helpt je met het kiezen van de interessantste aanbieders op maandag 18 november 2013.

Als je al lang bij dezelfde aanbieder (operator) zit, is het zeker nuttig om eens te kijken of je abonnement past bij jouw behoeften. Mogelijk heb je bijvoorbeeld een te duur gsm-abonnement. Zijn de kinderen het huis uit en gebruik je minder internet: een goedkopere formule kan een aardige besparing opleveren. En gebruik je je vaste telefoon eigenlijk wel?

Wie graag hulp heeft om uit te zoeken of hij de goede keuzes heeft gemaakt, is welkom op het gemeentehuis , Pastorijstraat 21, op 18 november van 15.00 tot 20.00 uur. Breng je laatste maandelijkse facturen van je telecomoperator mee. Een team zal je helpen om de simulatie uit te voeren.

Je kan natuurlijk ook zelf online de simulatie maken: ga naar www.bestetarief.be en de website presenteert je overzichtelijk de beste aanbiedingen.

%d bloggers liken dit: