2013-06-09-affiche_open-familiedagSINT-PIETERS-LEEUW: – De Open Vld afdelingen van Beersel, Bever, Galmaarden, Gooik, Halle, Herne, Lennik, Pepingen, Roosdaal en Sint-Pieters-Leeuw en verscheidene aanverwante sociale en culturele verenigingen slaan voor de vierde keer op rij de handen in elkaar om een ‘Open Familiedag’ te organiseren. Een uniek evenement, dat jaar na jaar groeit.

Op zondag 9 juni 2013 is er in en rond het domein ‘Zonnig Leven’ te Sint-Pieters-Leeuw (J. Vanderstraetenstraat 198) voor jong en oud heel wat te beleven.

Met een beachvolleybaltornooi, een wandeltocht in de Zuunvallei met gids, volksspelen, grime, speelkoffer, springkasteel,… is er voor ieder wat wils. Het ‘Blauw Fietslint’, de gezinsfietstocht van de Liberale Mutualiteit, heeft er zijn vertrek- en aankomstplaats en een Live optreden van Henry zorgt voor de ambiance. Ook de allerkleinsten komen aan bod, om 16 treden Pipo en Pipette op! Er is doorlopend drank en spijs, met een heerlijke BBQ en een lekker streekbier.

%d bloggers liken dit: