2013-01-23-Carnavalradio Halle logoHALLE / REGIO: – Sinds vandaag heeft Stadsradio Halle een tweede tijdelijke zender onder de naam ‘Carnavalradio Halle’ op 94.3 FM en via het internet.

Andre Segers: “Met het initiatief van Carnavalradio Halle wil Stadsradio Halle zijn eigen lokale verbondenheid nog eens extra in de verf zetten. Dagelijks zorgen we al voor eigen lokaal nieuws en een regio-agenda. Met de carnavalzender willen we zelf voor een stukje deel uit maken van wat leeft in Halle. Carnavalradio Halle voor staat: een zo goed als continue mix van carnavalplaten en andere ambiancemakers slechts onderbroken door korte carnavalgebonden commerciële boodschappen en nationaal en lokaal nieuws. Bij dat laatste leggen we evenwel de klemtoon op het carnavalnieuws. Een station dat er tijdens de dolle nachten meteen de sfeer inbrengt in de diverse Halse cafés want alle onderbrekingen waarvan hierboven sprake verdwijnen tijdens de feestnachten Makkelijk zat (in figuurlijke zin weliswaar) voor de cafébazen dus.De ideale soundtrack voor de groepen bij het leggen van delaatste hand aan hun praalwagens in de hangars want we laten de muziek voor zich spreken. Carnavalradio Halle verdwijnt opnieuw op dinsdagmorgen 12 maart bij het afsluiten van carnaval.”

Je kan de tijdelijke radio beluisteren via: 94.3 FM of via onderstaande streams :
http://stadsradio.open2.be/stream/carnavalradio.wax (Windows Media Player)
http://stadsradio.open2.be/stream/carnavalradio.pls (Winamp / iTunes / …)

%d bloggers liken dit: