SINT-PIETERS-LEEUW: – Omdat de Sint niet de mogelijkheid heeft om aan alle kinderen nieuw speelgoed te geven, hebben de Sint en Makro opnieuw  een actie opgezet ten voordele van Spullenhulp.
Kinderen en ouders die hun speelgoed een tweede leven willen geven, kunnen dit bij het inzamelpunt aan de inkom bij Makro (Bergensesteenweg 427) achterlaten.

Men verwacht natuurlijk speelgoed dat nog steeds in goede staat is en waarmee nog veel kan gespeeld worden.Op geregelde tijdstippen zal Spullenhulp het speelgoed komen ophalen om dan verder te verdelen. En op die manier wordt het nog voor álle kinderen Sinterklaasfeest.

Over Spullenhulp
Spullenhulp strijdt sinds meer dan 70 jaar tegen de armoede en de uitsluiting in België. Deze missie gebeurt door het onthaal van daklozen, door hulp te bieden aan gezinnen en personen met materiële, juridische en/of sociale moeilijkheden, of door de bedeling van warme maaltijden.
Spullenhulp is een sociale onderneming actief in de tweedehandssector. Spullenhulp (met sorteercentrum in Sint-Pieters-Leeuw) verzamelt giften via kledingcontainers en via een ophaaldienst die gratis aan huis komt, daarna wordt alles gesorteerd om het te verkopen via één van hun 18 tweedehandswinkels. De opbrengsten worden gebruikt om de sociale acties van de vereniging te financieren en dit door laaggeschoolde mensen aan het werk te zetten.
Voor meer informatie, surf naar www.spullenhulp.be

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder