REGIO: Versgeperste Facebook van het Regionaal Landschap:
Win een jaar gratis appelsap op www.facebook.com/pajotzenne

Fan van appels? Surf naar de nieuwe Facebook pagina van Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei, klik op ‘Vind-ik-leuk’ en met wat geluk serveert het Regionaal Landschap je elke dag een versgeperst appelsapje! Eind oktober verrassen we één van onze fans met 12 dozen van 5 liter appelsap… Voldoende voor een heel jaar!

Met de Facebook pagina wil het Regionaal Landschap nog meer mensen enthousiast maken over de mooie natuur en landschap in het Pajottenland en de Zennevallei. De Facebook pagina is een aanvulling op de bestaande website, de maandelijkse email nieuwsbrief en de gedrukte Landschapskranten die elk seizoen verschijnen.

Nieuwe Facebook pagina: www.facebook.com/pajotzenne

Het Regionaal Landschap maakt iedereen, ook jou, warm voor natuur en landschap in het Pajottenland en de Zennevallei. Samen met 15 gemeenten en 20 verenigingen voor natuur, landbouw, jacht en toerisme gaan we aan de slag met natuur en landschap en laten we iedereen genieten van de streek.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: