VLEZENBEEK: De vzw Streekproducten Vlaams-Brabant, Pajottenland + vzw en de provincie Vlaams-Brabant organiseerden bij Casy een exclusieve streekproductenbeurs.
Tevens stelden ze de brochure ‘Breng smaak in uw zaak’ voor.

Tijdens de Straffe Streek Beurs Pajottenland stellen producenten hun streekproducten voor aan uitbaters en zaakvoerders uit de horeca, logies, verkooppunten, bedrijven en gemeenten.

‘Met deze beurs willen we onze streekproducten promoten. Deze streekeigen producten bepalen mee het imago en de naambekendheid van Vlaams-Brabant in het algemeen en het Pajottenland in het bijzonder’, zegt Jean-Pol Olbrechts, gedeputeerde voor economie.

‘We willen uitbaters van horeca en logies overtuigen om duurzame en ambachtelijke kwaliteitsproducten te gebruiken in hun zaak’, zegt Michel Doomst, voorzitter van Pajottenland+ vzw. ‘Daarom is er speciaal voor deze doelgroep een brochure. In deze brochure vinden ze inspiratie over wat men kan doen met lokale lekkernijen’.

Paul Vleminckx, voorzitter van Streekproducten Vlaams-Brabant vzw: “Wie streekproducten op de kaart zet, maakt een sterk statement dat zijn klanten of gasten zeker zullen waarderen. Bovendien steunt men de lokale economie en dat komt de hele regio ten goede. En wat heel belangrijk is: streekproducten zijn erg lekker en er is keuze genoeg. We willen uitbaters van horeca en logies overtuigen om onze duurzame en ambachtelijke kwaliteitsproducten te gebruiken in hun . Daarom werd voor deze doelgroep een brochure uitgegeven. In deze brochure ‘ ‘Breng smaak in uw zaak’  vinden ze inspiratie over wat men kan doen met lokale lekkernijen.”

%d bloggers liken dit: