SINT-PIETERS-LEEUW: – Citrinella, de vogelwerkgroep Zuid-West Brabant organiseert een Fiets-vogel-tocht in en rond Sint-Pieters-Leeuw op zondag 22 april om 14 uur.

Op zondag 22 april halen we ons stalen ros van stal om met Sven te fiets-vogelen in en om Sint-Pieters-Leeuw. We maken er een gemoedelijke familie-uitstap van langs rustige wegen en kleinere paden. Samen zoeken we naar alles wat vleugels heeft en fluit.
We vertrekken om 14u aan de parking aan het Bilkensveld (DATS tank-station stw. naar Alsemberg, Halle) voor een vogel-fiets-tocht van ongeveer 20 à 25km en voorzien rond 18u terug te zijn.
Bij slecht weer wordt deze fietstocht evenwel afgelast. Graag een seintje indien je wenst mee te fietsen aan bardijnsven@yahoo.com. Laat ook je telefoonnummer achter, dan laten we u graag zondagmorgen weten mochten de weergoden ons niet gunstig gezind zijn en we de fietstocht afgelasten.

%d