VLAAMS-BRABANT: – De vzw Streekproducten Vlaams-Brabant en de provincie Vlaams-Brabant organiseerden op 5 maart 2012 voor de eerste keer een exclusieve streekproductenbeurs. Die dag werd de nieuwe streekproductenbrochure ‘Breng smaak naar uw zaak’ voor horeca- en logiesuitbaters gelanceerd bij The Java Coffee Company in Rotselaar.
 
Tijdens de eerste Straffe Streek Beurs stellen producenten hun streekproducten voor aan uitbaters en zaakvoerders uit de horeca, logies, verkooppunten, bedrijven en gemeenten.

Gedeputeerde Monique Swinnen: “Met deze beurs willen we onze streekproducten promoten. Deze streekeigen producten bepalen mee het imago en de naambekendheid van Vlaams-Brabant in het algemeen en het Hageland in het bijzonder.
We willen uitbaters van horeca en logies overtuigen om onze duurzame en ambachtelijke kwaliteitsproducten te gebruiken in hun zaak. Daarom geven we speciaal voor deze doelgroep een brochure uit. In deze brochure vinden ze inspiratie over wat men kan doen met lokale lekkernijen.
 

%d bloggers liken dit: