VLAANDEREN: – Wereld-Missiehulp zoekt dekens en winterkledij voor de kansarmen in België bij deze vrieskou.

Wereld-Missiehulp klinkt u waarschijnlijk niet onbekend in de oren.
We zijn een organisatie die vooral hulp verleent onder de vorm van kledij, medisch materiaal en dagelijkse gebruiksvoorwerpen. Deze hulpgoederen worden in heel Vlaanderen ingezameld om daarna hun weg te vinden naar hun bestemming in een rampgebied en/of in een derdewereldland.
De inzameling van kleding gebeurt onder andere via de rode kledingbakken die u her en der in Vlaanderen aantreft. Wereld-Missiehulp is dus een hulporganisatie die concrete stappen onderneemt tegen armoede en sociale ongelijkheid in de wereld.

Omdat wij ook onze verantwoordelijkheid opnemen voor de kansarmen in eigen land, mogen wij blij zijn dat we afgelopen dagen dekens en winterkledij hebben mogen aanleveren aan verscheidene opvangcentra van het Rode Kruis en Caritas. De kansarmen in België hebben, zeker nu in deze vrieskou, behoefte aan warmte.

Daarom graag deze OPROEP: iedereen die deze mensen wil helpen en steunen met dekens en/of warme kleding gelieve contact op te nemen met Wereld-Missiehulp.
Een mooi gebaar dat ongetwijfeld door velen in dankbaarheid aanvaard zal worden.
We zijn er ook om de mensen die in ons eigen land wonen te helpen.

kleding inzamelpunten:
– Menisberg 7, 1654 Beersel, Omgeving: parking parochiecentrum ‘Centrum’
– Kerkstraat, 1653 Beersel, Omgeving: achter de kerk
– Dokter Spitaelslaan 218, 1502 Halle
http://www.wmhelp.be/Activiteiten/KDVlaamsBrabantBrussel.html

%d bloggers liken dit: