RUISBROEK: – In oktober organiseerde Rudi Tastenoe zijn jaarlijks choucroutefestijn tvv verschillende goede doelen in zaal Ons Huis in de fabriekstraat te Ruisbroek.
Zaterdag kocht hij met de opbrengst een computer voor de mensen van vzw De Poel in Ruisbroek.

Rudi Tastenoe: ” Het Choucrouttefestijn is gezellig tafelen, lekker eten een danske placeren en dit voor het goede doel. Het is een jaarlijkse traditie geworden.

Een deel van de opbrengst van het choucroutefestijn gaat naar vzw De Poel . Ik ben bij hen bij hen gaan polsen waarvoor ze het geld zouden gebruiken. zij hebben in samenspraak met hun begeleidster Liesbet gekozen voor een nieuwe computer die dringend aan vervanging toe was.

Zaterdag ben ik samen met de inwoners en een begeleidster van “vzw De Poel” naar de winkel een nieuwe computer gaan kopen kopen (computer, muis, keyboard, koptelefoon en externe harde schijf ) en daarna hebben we de uitstap afgerond met een lekker stukje taart met koffie. ’t Was best gezellig en dat gaan we zeker nog eens overdoen !”


meer info: www.vzwdepoel.be/contact/vestigingen/
meer info over Rudi: http://rudis-muzikske.skyrock.com/

1 comment

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: