SINT-PIETERS-LEEUW: – Tijdens de wintervakantie organiseert de jeugddienst van Sint-Pieters-Leeuw een creatieve stage voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De stage speelt zich af in een landschap van klanksculpturen en instrumenten. Zo ontdekken we samen onze creatieve zelf op een originele en ludieke manier.
Op het programma: muziek, theater, plastische kunst, …

Op het einde van de week organiseren we een toonmoment voor vriendjes en ouders.

Voor wie: kinderen van 6 tot en met 12 jaar.
Waar: jeugdcentrum Laekelinde, Lotstraat 6, 1600 Sint-Pieters-Leeuw.
Wanneer: van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 december 2011, van 9.00 tot 16.00 uur (opvang van 8.00 tot 9.00 uur en van 16.00 tot 17.00 uur).
Kostprijs: 65 euro per kind.
Inschrijven: via het online inschrijvingsformulier. Nadat wij het inschrijvingsformulier ontvangen hebben, ontvangt u een brief met de betalingsgegevens. De inschrijving is pas definitief na betaling.
Aantal plaatsen beperkt!

%d bloggers liken dit: