Lente van het Pajottenland
Lente van het Pajottenland

PAJOTTENLAND: – De winter staat voor de deur maar Pajottenland+ kijkt al vooruit naar de lente van volgend jaar.
Van eind april tot eind mei 2012 staat het Pajottenland en de Zennevallei dan opnieuw volop in de kijker tijdens de Lente van het Pajottenland. Een maand waarin tal van streekgebonden activiteiten worden georganiseerd en waar je overal en vooral kan proeven van het vele ‘Lekkers uit het Pajottenland’. Voor de kalender van de Lente van het Pajottenland luisteren wij graag in de regio wie al een streekgebonden activiteit in die periode organiseert zodat wij deze mee kunnen communiceren.

Organisatoren van evenementen
Organiseer je als gemeente of vereniging een streekgebonden activiteit tijdens de maand mei en wil je deze mee laten opnemen in de kalender van de Lente? Dat kan. Voorwaarden zijn dat de activiteit plaatsvindt in het het Pajottenland en de Zennevallei, dat de activiteit streekgebonden is en dat er producten uit het Pajottenland en de Zennevallei worden aangeboden of geschonken en dat deze ook zo worden gecommuniceerd op de dranken- of menukaart. Ook vragen we dat de organiserende vereniging of gemeente het logo en de url van de Lente van het Pajottenland mee opneemt in hun communicatie.

Producenten – Plattelandsondernemers
Wil je als producent je producten en/of je bedrijf tijdens de maand mei extra in de kijker zetten en linken aan de streek, neem dan zeker ook contact met ons op. We kunnen samen zien welke mogelijkheden er zijn om dit samen uit te werken.

Cafés, vertellers, muzikanten
Tijdens de maand mei staan er Pajotse beleefcafés op het programma. Bent u een geboren verteller, bent u muzikant of kent u vele verhalen uit de streek die je graag bekend wil maken, laat het ons dan zeker weten!

Neem contact met Pajottenland+ op het nummer 054/500245 of via pajottenland.plus@pajottenland.be

%d bloggers liken dit: