VLEZENBEEK: – Dit weekend gaat de 15de editie van de Hoebelbike Mountainbike toertochten door aan de Baljuwhoeve in Vlezenbeek.

Vrijdag gaan we vanaf 18u van start met de inschrijvingen van de avond en nachttocht. De deelnemer heeft de keuze tussen 2 afstanden 30km en 40km en krijgen bij de inschrijving (5€) een gratis inheemse boom en een bon voor een gratis sauna beurt. Deze bon kan ook ter plaatse ingeruild worden voor een aangename massage verzorgd door de mensen van Souks en Sauna. Het gevarieerde parkoers loopt via pittoreske paden, door bossen en jawel ook door café De Linde en langs een speciaal aangelegde passage op de terreinen van Inter Arbo. De après bike zal zoals steeds heel verzorgd zijn.

Zondag gaan dan de dagtochten van start met keuze uit 7 verschillende afstanden (van 27 km tot 125km). Ook zal voor het eerst een tijdsregistratie, mbh van de Speelvolgels, georganiseerd worden en dit voor de deelnemers aan de O2 Bikers Marathon Challenge (125 km). Iedere deelnemer krijgt ook op zondag een gratis inheemse boom en een bon voor een saunabeurt bij Souks en Sauna en voor de deelnemers aan de marathon Challenge komt er nog een gratis binnenband bovenop! Ook zullen de mensen van Souks en Sauna de mogelijkheid tot een aangename massage bieden.
Het parkoers loopt eveneens langs de bossen en paden in Sint-Pieters-Leeuw en omliggende gemeenten maar ook via een doorgang door de winkel van Brukom Bikes (met projectie van tussentijd deelnemers Marathon Challenge), langs de gebouwen van brouwerij Lindemans, door café de Linde en natuurlijk mag ook hier ook de passage langs de terreinen van Inter Arbo niet ontbreken. Hoebelbike doet ook de 3 gewesten van ons land aan, een primeur. Meer info www.hoebelbike.be

Zie ook ons aankondigings artikel van 14 juli 2011 – KLIK HIER

%d bloggers liken dit: