VLEZENBEEK: In de Merselborre nemen deze week twintig jongens en meisjes samen met hun vier begeleiders deel aan de dansstage van Gympie.
Toen we deze voormiddag langs gingen in de Merselborre hoorden we geen geklaag over het mindere weer buiten in tegendeel. De twintig kinderen oefenden goed gezind gezamelijk in de grote zaal aan ‘De Evolution of Dance’.

Bart Barresi: ” Deze voormiddag oefenen we met de twee groepen samen aan een dans die de evolutie van het dansen weergeeft. Deze week wordt er door de groepjes geoefend op verschillende dansstijlen zowel klassiek, hip hop, jazzdans, modern, breakdance als buikdansen en zelf de kneepjes van het schaduwspel worden aangeleerd. Al deze dansen in het teken van de week ‘Celeberty’“.
Vrijdag 29 juli 2011 is er om 19.00 uur in de theaterzaal van de Merselborre de voorstelling van de dansshow ‘Celeberty’. Iedereen welkom!

Inkom: 2 euro, kinderen tot 12 jaar gratis

%d bloggers liken dit: