SINT-PIETERS-LEEUW: – Op de terreinen van KV Brucom aan de Pijnbroekstraat heeft deze week de ‘1e SoccerFiesta voetbalstage’ plaats. Vier gemotiveerde trainers en 23 enthousiaste kids beleven er een week voetbalpret in de Brucomse zon!


De trainingen worden gegeven door gediplomeerde voetbal trainers en/of opleiding LO. Namelijk Roel Stiens, Stijn De Bosscher,Joey Kestemont, Britt Stiens en Silvio Di Mattia die deze stage met de medewerking van KV Brucom organiseren.

Roel Stiens: “ We wouden eigenlijk geen gewone vakantiejob doen deze vakantie maar de Leeuwse jeugd een sportieve vakantie aanbieden. KV Brucom organiseert elke paasvakantie een voetbalstage en nu hebben we ons met vier geëngageerd om ook voetbalstages in de grote zomervakantie te organiseren onder de noemer SoccerFiesta “.

Dat dit initiatief gesmaakt wordt door de aanwezige kinderen was duidelijk. Men had veel plezier tijdens het sporten en spelen.

Roel Stiens: “ In de voormiddag zijn er twee trainingssessies. Eén specifieke voetbaltraining en de tweede is een soort atelier. Deze ateliers lopen de hele week en werken met een doorschuifsysteem zodat op het einde van de week iedereen verscheidene zaken op voetbalgebied heeft bijgeleerd.
’s Namiddags zijn er leuke sportieve activiteiten. Zo gaan we bijvoorbeeld morgennamiddag zwemmen.”

Ook van 1 tot 5 augustus is er nog een 2de SoccerFiesta voetbalstage.
Voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar (°1998 – °2006)
Wie geïnteresseerd is kan nog inschrijven voor deze periode.
Meer info via soccerfiesta@hotmail.com – www.kvbrucomsp.be

%d bloggers liken dit: