ZUUN:- Op zaterdag 8 januari 2011 verwelkomt de Koninkljke Harmonie Ste-Lutgardis Zuun, olv Dhr Willy Clabos, U graag op haar jaarlijks winterconcert. Zoals elk jaar mag je een mix verwachten van muziek op top niveau. Een 60-tal muzikanten verzorgen een schitterende muziekavond.

Dit jaar hebben we de kaart getrokken van de mogelijkheden die onze muzikanten in zich hebben. Naast de muzikale capaciteiten die iedereen in zich heeft, willen we ook daarbuiten eens kijken. Onder deze groep zijn er mensen met verschillende passies. Sommigen onder hen hebben speciaal iets ontworpen voor deze concertavond. Wat je zal zien, mogen we nu nog niet verklappen, maar het is zeker en vast de moeite.

Deze muziekavond begint om 19.30 uur maar de deuren openen al om 19.00 uur. Kaarten kan je steeds in voorverkoop aanschaffen bij de muzikanten en bestuursleden aan de prijs van 8 euro. Wil je aan de ingang betalen, betaal je 10 euro. Zoals elk jaar mogen wij dit concert organiseren in de mooie Sint-Lutgardiskerk te Zuun (A. Quintusstraat), napraten kan daarna nog altijd in de feestzaal naast de kerk.

Online reserveren kan steeds op het emailadres van het secretariaat: of bij Ellen Clabos: 0494/13 41 19 – harmonie.sintelutgardis@hotmail.com

www.harmoniezuun.be

%d bloggers liken dit: