SINT-PIETERS-LEEUW: – Zwemclub ‘De Waterleeuwen’ behaalde enkele mooie prestaties dit weekend tijdens het Provinciaal Kampioenschap Vlaams-Brabant.
De Waterleeuwen  behaalden in het totaal 22 medailles.

Mats Leemans behaalde bij de 11-jarigen goud op de 50m schoolslag. Joleen Meere, die vorige week een provinciaal record zwom, zwom naar de eerste plaats bij de 11-jarigen op de 200m vrije slag, 200m wisselslag, 400 vrije slag en 50m schoolslag.

Tom Pissens verdedigde met glans zijn titel op de 50m schoolslag en kwam ook dit jaar met goud naar huis bij de 15-jarigen. Ook Loïc Cerulus, 16 jaar, had een titel te verdedigen en hij behaalde de eerste plaats op de 100m vrije slag.

De club telt 2 Provinciale kampioenen: Tom en Loïc waren de besten van hun categorie. Daarnaast werd er nog zilver behaald door Joni, Joleen, Tom en Loïc. Brons was er voor Inge, Nils, Maarten, Joni, Mats en Loïc. Naast deze ereplaatsen waren er ook nog persoonlijke records voor Roel, Karoline, Stephanie, Stein en Natalee.

Enkele tijden:

50m VL Mannen Open: 10.  Van Belle Nils 28.05
100m SS Mannen Open: 6. Pissens Tom  1:10.17
100m VS Mannen Open: 10. Cerulus Loic 55.82
50m SS Mannen Open: 4. Pissens Tom  31.95

Meer info over de zwemclub: www.waterleeuwen.be

%d bloggers liken dit: