SINT-PIETERS-LEEUW: –  Leeuwse Turnkring vzw pakt voor het nieuwe seizoen uit met een leuk en fris programma dat bestemd is voor jong en oud, man en vrouw.

Naast het traditionele programma, biedt ze voor dit seizoen ook Peuterturnen (vanaf 2 jaar), Trampoline en Minitrampoline (vanaf 8 jaar) aan. Binnen de trends kan je bij ons de heuse hype “Zumba” (vanaf 16 jaar) zeker terugvinden ion ons programma. Daarnaast wordt de demogym uitgebreid met een extra groep (vanaf 7 jaar), hier wordt gymnastiek in al haar facetten gecombineerd met dans. Deze groep staat open voor jongens en meisjes die meer willen met gymnastiek.

Hoe ziet ons programma eruit binnen de turn- en danswereld?

Gymnastiek:
Peuterturnen (vanaf 2 jaar), Kleuterturnen (vanaf 3 jaar), Artistieke Gymnastiek Dames en Heren (vanaf 6 jaar), Trampoline en minitrampoline (vanaf 8 jaar), Demogym Toestelturnen (via selectie vanaf 5 jaar) en Demogym Dans (vanaf 7 jaar).

Dans:
Bubbledance (vanaf 5 jaar), streetdance-groepen (vanaf 6 jaar), Zumba (vanaf 16 jaar) en het Dance O’ Mania Demoteam (via selectie vanaf 9 jaar).

Speciaal is dat de Leeuwse Turnkring een aparte groep heeft nl.: GymFRiS.
Deze groep biedt kinderen en volwassenen met een beperking de kans om wekelijks op zaterdagnamiddag te komen turnen.

De Turn- en dansvereniging Leeuwse Turnkring vzw uit Sint-Pieters-Leeuw nodigt jong en oud uit op 3 gratis proeflessen in hun Turn en/of dansprogramma. De start van het seizoen begint op woensdag 1 september 2010. Iedereen is welkom!!

Voor meer informatie staan wij U graag te woord op het nummer 0476/692.990 of 0473/630.342
U kan ook een kijkje nemen op de vernieuwde site van de Leeuwse Turnkring vzw www.leeuwseturnkring.be

%d bloggers liken dit: