Persmededeling van het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw:
Kunstgrasveld voor KV Zuun

Naar aanleiding van de artikels in de pers in verband met het kunstgrasveld, dat zal worden aangelegd met de steun van het Vlaams Sportinfrastructuurfonds, wensen wij te melden dat het kunstgrasveld toegekend aan Sint-Pieters-Leeuw zal worden ingeplant volgens het BPA Wauterstraat, namelijk op het tweede veld van KV Zuun,

Dit in tegenstelling tot wat in de pers is verschenen, met name dat het kunstgrasveld op de velden van SK Leeuw zou worden aangelegd. Het is het departement CSJM Vlaanderen, die op basis van objectieve criteria, de inplantingplaats heeft bepaald.

Wij weten niet waarop de onlangs gepubliceerde artikels zijn gebaseerd en wensen elke betrokkenheid te ontkennen.
Nooit heeft een ambtenaar of mandataris van het gemeentebestuur dit anders gecommuniceerd.

%d bloggers liken dit: